Resa & Bo

elmia

 

RESA I JÖNKÖPING

Årets möte genomförs på Elmia Konsert & Kongress som  ligger på Rosenlundsområdet ett stycke utanför centrum. Elmiaområdet är ett stort mässområde
och vi kommer alltså vara i den del som hör samman med Konserthuset, även kallat Entré Syd.

För att göra resorna till och från anläggningen smidiga och miljövänliga kommer alla deltagare få möjlighet till fri kollektivtrafik under konferensen. Detta genom ett SMS som kommer skickas till din telefon. SMS-et innehåller en länk för nedladding av en reseapp som du kan använda.

RESA TILL JÖNKÖPING

Jönköping ligger strategiskt i södra Sverige, lätt att nå från våra större städer. Konferensen genomförs på Elmia strax utanför centrum.

För dig som kommer med tåg till Resecentrum finns lokaltrafik med direkt anslutning till Elmia. Buss 1 går regelbundet från Juneporten till Elmia. För att hitta busshållplatsen från järnvägsstationen, tag rulltrappan upp till andra våningen. Följ gångbron och gå genom Juneporten ut till gatan. Busshållplatsen ligger på andra sidan gatan, till höger. Buss nummer 1 är den röda linjen. Kliv av vid hållplats Rosenlundsbadet eller hållplats Elmia. Gå över gatan och Elmia ligger bakom Rosenlundsbadet och Scandic Elmia. Behöver du taxi rekommenderar vi t ex Taxi jönköping (036 - 34 40 00)

Reser du med bil och kommer norrifrån, följ E4:an från Stockholm. Efter Huskvarna tag första avfarten mot Elmia, avfart 99. Följ skyltarna till Elmia. Från söder följ E4:an riktning Stockholm. Vid Ekhagsmotet, avfart 98, är det skyltat Elmia, följ skyltningen. Från väster följ riksväg 40 till Jönköping och forsätt köra på E4:an mot Stockholm. Vid Ekhagsmotet, avfart 98, är det skyltat Elmia.

Elmia

Elmiavägen 15, Entré 6 Konferens

Så här hittar du Elmia

Hotell

Vår hotellbokning har nu stängt. För möjlighet till logi hänvisar vi direkt till respektive hotell. 

Scandic Elmia

Scandic Elmia ligger i direkt anslutning till Elmia på Rosenlundsområdet i Jönköping. Hotellet har nyligen genomgått en stor renovering och håller hög klass. Från hotellet är det cirka 5 km till centrala Jönköping. Bussar finns i nära anslutning till hotellet, liksom goda parkeringsmöjligheter.

Adress: Elmiavägen 8, Jönköping
Pris: SEK 1430:- + moms/natt, 815:-/person delat dubbelrum.


SCANDIC Portalen

Scandic Portalen är ett av Jönköpings största hotell och ligger centralt i stan, några få minuters promenad från Resecentrum. I anslutning till Resecentrum hittar du även lokalbussar som går till Elmia.

Adress: Barnarpsgatan 6, Jönköping
Pris: SEK 1 295- + moms/natt, 815:-/person delat dubbelrum.


BEST WESTERN – JOHN BAUER HOTEL

Best Western Plus John Bauer Hotel är ett fyrstjärnigt modernt boutiquehotell som ligger mitt i centrala Jönköping precis vid Munksjön. På hotellet finns även parkeringsgarage.
På promenadavstånd ligger Kulturhuset Spira och Vätterstranden. I anslutning till hotellet finns lokaltrafik som tar dig till Elmia.

Adress: Södra Strandgatan 15, Jönköping
Pris: SEK 1790:- + moms/natt


ELITE STORA HOTELLET

Stora Hotellet är ett anrikt stadshotell med hög standard mitt i centrala Jönköping. Hotellet ligger på bekvämt promenadavstånd från Resecentrum för dig som kommer med tåg. Från hotellet har du cirka 15 minuters promenad till Kulturhuset Spira där vi kommer vara på torsdagskvällen. Lokaltrafik som tar dig till Elmina hittar du på Resecentrum.

Adress: Södra Strandgatan 15, Jönköping
Pris: SEK 1490:- + moms/natt


 

 

Footer