Instruktioner posterpresentatörer

Storleken på postern bör vara stående A0, dvs 1189 x 841 mm (höjd x bredd)

Vikväggens storlek är 1950 x 900 mm (höjd x bredd) så om du redan har producerat en poster (t ex återanvänder från ett annat möte) som avviker från dessa mått, vänligen hör av dig snarast till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Postern skall sättas upp på avsedd plats senast kl 13, tisdag den 14 maj och tas ner senast vid lunch den 17 maj. Din poster har fått ett identifieringsnummer (INF-P001-INF-P042 eller . Den plats som är avsedd för din poster är märkt med detta nummer. Vilket nummer just din poster har hittar du även på http://www.infektion.net där abstracten kommer att publiceras inom kort. Abstractet kommer även att publiceras i nr 2 av Infektionsläkaren samt på mötets hemsida på http://www.infektionmikro2019.se. 

Tisdag kväll, den 14 maj, är det postervernissage med mingel, inklusive mat. Kl. 18.00-19.00 skall du som posterpresentatör finnas på plats vid din poster för frågor och diskussion. Under vernissagen ges alla mötesdeltagare möjlighet att rösta fram bästa poster (en från INF/IFIS och en från MIKRO).

Vinnarna presenteras vid middagen på Munksjömagasinen den 15 maj.

Om du ännu inte anmält dig till mötet är det hög tid. Skriv i så fall ”Posterpresentatör” i meddelanderutan så deltar du till normalpris (förhöjd avgift (25%) gäller i annat fall för den som anmäler sig efter 7 april.

Hör av dig om du har frågor till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Välkommen till mötet!

Footer